14. mart 2016.

 
 
Brkovi nastupaju na Zidiću ispred DOB-a

 
  Uoči velikog koncerta 01. aprila u Hali sportova, turbo-pank-folk bend Brkovi pokloniće fanovima besplatnu mini svirku 15. marta u 13:00 na Zidiću ispred Doma omladine Beograda.

Legendarni frontmen Šemso (Shamso 69) i drugovi će na besplatnom mini koncertu odbrijati nekoliko pesama za fanove, novinare, ali i slučajne prolaznike - buduće ljubitelje Brkova, a nakon nastupa planirano je druženje, fotografisanje i ćaskanje sa članovima benda.

"Jako me raduje ova svirka na otvorenom ispred Doma omladine. Prvenstveno zato što i oni koji u ovim teškim vremenima nemaju novaca za ulaznicu mogu doći poslušati par pjesama i družiti se s nama. Također, ne pamtim da smo svirali tako u sred grada u tom terminu. Nadam se da ćemo uspjeti privući pažnju slučajnih prolaznika, te navući osmijeh na lica barem nekima od njih", izjavio je Šemso za Long Play.

Svi koji dođu 15. marta ispred DOB-a sa kupljenim ulaznicama mogu dobiti i potpisan veliki plakat za veliki koncert Brkova 01. aprila (20:30) u novobeogradskoj Hali sportova, gde su specijalni gosti Pero Defformero i Zoka Bosanac. Na blagajni DOB-a cena ulaznice je 800 dinara.

Autor fotografije - Boris Vezmar.

 
 

vesti


Novi singl i video spot
The Mothership Orchestra




The Mothership Orchestra su odlučili da nakon "Two Friends" i "Little Silver Box" početak proleća obeleže novim singlom i video spotom za pesmu "Sometimes"...