20. januar 2017.

 
 
Chinawoman 18. marta u DOB-u

 
  Michelle Gurevich poznata pod umetničkim imenom Chinawoman u okviru promotivne turneje svog novog albuma "New Decadence" nastupiće 18. marta u Domu omladine Beograda.

Kanadska kantautorka ruskog porekla Michelle Gurevich, već godinama skreće na sebe pažnju izuzetno zanimljivim, jedinstvenim pristupom scenskom nastupu i komponovanju. Radi se o veoma intimnom stvaralačkom svetu sa pesmama na ivici tišine, koje se odvijaju uz krajnje svedenu instrumentalnu pratnju, izdvajajući u prvi plan glas i poeziju Chinawoman. Na njenim koncertima uglavnom se sa strahopoštovanjem ćuti i prisustvuje dirljivom minimalističkom umetničkom majstorstvu, koje predstavlja potpuno posebno poglavlje na globalnoj alternativnoj sceni.

Svetski poznata cabaret-noir zvezda tokom proleća premijerno će predstaviti novi album "New Decadence" na svetskoj turneji, koja uključuje i koncert 18. marta u Domu omladine Beograda. Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po promotivnoj ceni od 1000 dinara.

 
 

vesti


The Exploited
konačno u Beogradu!



Legendarni škotski pank bend The Exploited dolazi u Beograd sledeće godine gde će 22. aprila nastupiti u Domu omladine Beograda. Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori beskompromisnog..