13. februar 2017.

 
 
Goblini 24. marta u Mikser House-u

 
  Ovim koncertom Goblini obeležavaju više od dvadeset godina od izlaska ploče "U magnovenju", jednog od najznačajnijih pank albuma u rokenrol istoriji regiona.

Album "U magnovenju" grupa Goblini je objavila 1996. godine.
,,Negde u nekom čudnom magnovenju, u konstantnom prelasku s kontinenta na kontinent, u procesu razmene silne energije koju smo prethodne godine razmenjivali sa publikom na koncertima i festivalima širom regiona, potpuno smo zaboravili da obeležimo dvadesetogodišnjicu izlaska albuma "U Magnovenju", iskreni su Goblini, pa su odlučili da taj propust ispeglaju 24. marta u Mikser House-u!

,,A i krajnje je vreme da nastupimo i u ovom beogradskom koncertnom prostoru... Biće nas gomila!", dodaju i već najavljuju specijalne goste koji će sa njima obeležiti jubilej jednog od najznačajnijih pank albuma u rokenrol istoriji regiona.

Goblini će binu Miksera deliti sa bendovima Bunker 13 i Neprijatelj Prelazi Zeku.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 800 dinara biće u prodaji od 13. do 26. februara. Od 27. februara ulaznice će koštati 1.000 dinara. Prodajna mesta: Gigstix i Mikser House.

Fotografija - Marko Ristić

 
 

vesti


Novi album Orthodox Celts-a



Objavljen je dugo očekivani, šesti po redu, studijski album popularnog beogradskog benda Orthodox Celts pod nazivom "Many Mouths Shut", koji donosi 13 numera, šest irskih tradicionala i sedam autorskih pesama...