12. oktobar 2017.

 
 
Slonz predgrupa Škrticama u DOB-u

 
  Supergrupa Škrtice održaće 3. novembra koncert u Domu omladine Beograda, gde će ispred njih nastupiti andergraund bend Slonz, koji su se regionalno pročuli nedavnim osvajanjem nagrade za najbolji bend na uticajnom Demofestu u Banja Luci.

"Cenimo Škrtice, fanovi smo, i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa Škrticama znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu", poručuju Slonz.

Šabački Slonz muzički obrađuje teme koje se kreću od najapsurdnijih događaja koji su ostavili trag na njih do apstraktnih priča sa jakom suštinom, a od dosadašnjih nastupa pored Demofesta (najbolji demo bend i gitarista), ističu se prošlogodišnji Šabački letnji festival, finale "Bunt Rock Mastersa 2017", kao i ovog oktobra "Velika rok eksplozija" u Zagrebu. Basista Nenad Tošić, pevač i gitarista Nikola Mijailović i bubnjar Borivoje Tošić trenutno spremaju album prvenac, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim.

Foto - Ružica Ristivojević

 
 

vesti


Grupa Ti 9. decembra
u Amerikani




Beograđani i gosti prestonice proslaviće zajedno sa grupom Ti petogodišnjicu rada. Ovaj duo nastao je kao odgovor na čestu nemaštovitost i predvidljivost rok scene. Nadovezujući se na rad talentovane grupe Petrol, koja joj prethodi...