19. februar 2020.

 
 
Organizam euforičnim singlom najavio novi album

 
  Beogradski eklektični sastav Organizam objavio je spot singl "Ne verujem nikome" - prvi singl sa drugog albuma, koji ujedno najavljuje i koncert u Domu omladine Beograda u petak 3. aprila. 

Singl je snimljen u Huskee Studio u saradnji sa producentom Mirkom Lukovićem, a objavljen je u saradnji sa izdavačkom kućom Glitch Records na zvaničnom Youtube kanalu benda Organizam.

Od četvrtka 20. februara dostupan je i na svim streaming platformama (Deezer, Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play Music). Sastav Organizam nastupiće u Domu omladine Beograda u petak 3. aprila 2020. godine.

„Ovaj koncert dolazi u pravom trenutku za nas, neposredno nakon početka sukcesivnog objavljivanja drugog albuma kojim otvaramo novo Organizam poglavlje. Radujemo se dugo iščekivanom susretu sa beogradskom publikom“ - poručuju članovi benda.

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji na blagajni Doma omladine i drugim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online.

 
 

vesti


Tricky 29. aprila u Beogradu!




Legendarni trip-hop muzičar i producent Triki (Tricky) održaće koncert 29. aprila (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda. Trikijevom nastupu u Beogradu prethodiće 6. marta objavljivanje EP-a "20,20"...