David Guetta
Subota 09. Maj 2009.
Beogradska Arena

29. april 2009.

 
 

David Guetta je autor nekih od najvećih svetskih hitova kao što su ‘The World Is Mine', ‘Love is gone', ‘Money', ‘Tomorrow can wait'...

 
 

Jedan od trenutno najpopularnijih svetskih DJ-eva, David Guetta, dolazi u Beograd. Specijalni gost je  čuvena r'n'b pevačica Kelly Rowland, članica sada već kultne grupe Destiny's Child!

Guetta će 9. maja nastupiti u Beogradskoj Areni a ulaznice će se u prodaji pojaviti od 18. marta po ceni od 1490 dinara na blagajnama Beogradske arene, IPS-a, Bilet Servisa i Eventim prodajnim mestima.

David Guetta je autor nekih od najvećih svetskih hitova kao što su ‘The World Is Mine', ‘Love is gone', ‘Money', ‘Tomorrow can wait'... kao i po glasovima di-xej magazina najbolje plasirani haus di-xej na prošlogodišnjoj top 100 listi. David Guetta (rođen 7. novembra 1967. u Parizu) je francuski DJ. Sa 13 godina je počeo da miksuje ploče, sa 17 je radio kao DJ u klubu Broad, Pariz, i počinjao sa građenjem svoje karijere. Od 1988.-1990, miksovao je haus muziku na radiju Nova. U 2005. njegov singl "This World Is Mine" je zauzeo vrhove evropskih dance listi. Često ga prati pevač Chris Willisom.
13. avgusta 2005. učestvovao je na Creamfields španskom festivalu, a sa izvođačima poput The Chemical Brothers i Carl Cox svirao je na spektaklu Sensation White.

Pesma "Just A Little More LOve" se pojavila u filmu ‘The Football factory‘, u kojem je pevana gospel verzija. Za Novu 2007. godinu pojavio se na Big Beach Boutique 3, koncertu održanom na plaži u Brajtonu u Velikoj Britaniji, uz Fatboy Slima koji je predvodio događaj.

Karte u prodaji po jedinstvenoj ceni od 1490 dinara i ceni za lože od 3500 dinara na prodajnim mestima:biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, EVENTIM i IPS.

(sadržaj uz odobrenje preuzet sa sajta Beogradska Arena)

 
 

koncerti

30. April - 02. Maj 2009.
Trentchtown Festival 09
Palić, Srbija

Subota 09. Maj 2009.
David Guetta

Beogradska Arena

Nedelja 24. Maj 2009.
Macy Gray

Beogradska Arena

Sreda 17. Jun 2009.
Slipknot:
All Hope Is Gone tour

Beogradska Arena

Petak 26. Jun 2009.
Simply Red:
Greatest Hits World tour

Kalemegdan, Beograd

 

iz mog ugla

Odabrana Kronologija
Riječkog Novog Vala

Prvi nastup Parafa na ledini između dvije kuće u Ulici Marka Oreškovića, gdje su svi članovi stanovali. Nenajavljena svirka Parafa u Parku Vladimira Nazora. Predstavnik vlasti sačekao je da nastup završi, a onda razjurio sudionike. Parafi su još dvaput zasvirali na plesnjacima u Osnovnoj školi Mateotti.

Bojan Mušćet